Taxa pentru After School cuprinde:

  • preluare de la școală;
  • servire masa de prânz;
  • program odihnă;
  • efectuarea temelor cu personal specializat;
  • activități educative/recreative;
  • proiecte tematice;
  • activități opționale (limba engleză, limba germană, dansuri, karate, atelier dezvoltare personală, fun cooking, teatru, pian, vioară, chitară, cor, canto).

> contactați-ne <

 

 

 

Week 1 –------------------->

Week 1 – Arts & Crafts
1-5 iulie 2019

Copiii au o imaginatie bogata si sunt foarte creativi. In aceasta saptamana vom vizita locuri deosebite precum Ansamblul Moara de Hartie si Satul Mestesugurilor din Comana, dar si Muzeul National de Arta al Romaniei, unde vom participa la un atelier pentru copii. De asemenea, vom lua parte la ateliere de olarit si pictura pe sticla, in cadrul carora ne vom dezvolta creativitatea si vom capata mai multa incredere in abilitatile noastre artistice.

In aceasta saptamana vom avea ocazia sa creem liberi, sa facem greseli, sa invatam si sa ne bucuram de multe experiente noi. Pe parcursul saptamanii, vom crea diverse elemente decorative, vom vorbi despre arta si creativitate si ne vom exprima cat se poate de mult in limba engleza.

Week 2 –------------------->

Week 2 – Playful Week
8-12 iulie 2019

Joaca este deosebit de importanta pentru copii, asadar in aceasta saptamana ne vom juca multe board games, vom dansa in cadrul unui atelier cu elemente de yoga pentru copii si vom participa la un atelier de teatru! De asemenea, vom vizita o sala de escalada!

In aceasta saptamana, copiii se vor distra cu tot felul de jocuri. Vom invata mai intai instructiunile, iar apoi vom trece la joaca exprimandu-ne cat mai mult in limba engleza. Unele jocuri ne vor dezvolta imaginatia si creativitatea, dar vom avea si jocuri unde ne vom dezvolta abilitatile de planificare si de rezolvare a problemelor. Ne vom juca in stil competitiv, unde vom arata fairplay, dar si cooperativ, unde ne vom ajuta unii pe ceilalti si vom lucra impreuna pentru a castiga. Let’s play!

Week 3 –------------------->

Week 3 – It’s Adventure Time
15-19 iulie 2019

O saptamana plina de aventuri, in care vom face excursii si ne vom simti bine in compania celorlalti colegi si prieteni. In aceasta saptamana vom vizita statiunea si salina Slanic Prahova, dar si Castelul Pelisor din Sinaia, unde vom ajunge calatorind cu trenul! De asemenea, vom participa la ateliere creative precum Planet City, unde copiii isi vor construi propria planeta si isi vor imagina cum ar fi sa locuiasca acolo.

Copiii vor descoperi lumea din jurul lor prin intermediul jocurilor si a activitatilor interactive. In aceasta saptamana vom lucra in echipa, vom lua parte la diferite jocuri distractive si vom comunica in limba engleza cat se poate de mult. Haideti sa dam impreuna startul unor aventuri de neuitat!

 

Week 4 –------------------->

Week 4 – Delicious Week
22-26 iulie 2019

Saptamana delicioasa ne asteapta cu un atelier de facut pizza la Trattoria Buongiorno, unde vom framanta aluatul, vom alege ingredientele si ne vom face propriile retete gustoase de pizza! De asemenea, vom vizita o fabrica de biscuiti si vom participa la un atelier de mancare sanatoasa si la un atelier delicios de ciocolata.

Vom avea o saptamana delicioasa, presarata cu activitati interactive ce ii vor motiva pe copii sa invete termeni in limba engleza despre mancare, traditii culinare si lanturi trofice. Printre altele, ne vom amuza de aventurile lui Mr. Bean pe taramul gastronomiei, ne vom distra cu boardgames, vom lucra in echipa si vom invata de provin ingredientele si cum ne ajuta ele sa crestem mari si sanatosi.

Week 5 –------------------->

Week 5 – Time Travel
29 iulie – 2 august 2019

Haideti sa calatorim in timp, intr-o lume fascinanta! In aceasta saptamana vom organiza o excursie la Curtea Domneasca din Targoviste si vom lua parte la un atelier de modelat si vopsit dinozauri, foarte apreciat de catre copii. De asemenea, vom vizita Palatul Parlamentului si Muzeul Hartilor.

Masina timpului ii va purta pe copii intr-o calatorie fantastica prin istoria lumii. De la epoca dinozaurilor la epoca de piatra, de la piramide egiptene la barci vikinge, copiii vor aduce la viata civilizatii demult apuse prin diverse activitati interactive. Impreuna vom viziona filmulete, vom crea obiecte de craft si vom comunica in limba engleza.

Week 6 –------------------->

Week 6 – We Love Nature
5-9 august 2019

Cu totii iubim natura, de aceea am organizat o saptamana plina de aventuri. In aceasta saptamana vom face o vizita ghidata la Ferma Pedagogica din Sabareni, unde ne vom imprieteni cu multe animale, ne vom plimba prin Gradina Botanica si vom merge la Palatele Brancovenesti de la Mogosoaia, unde vom organiza un picnic. De asemenea, vom vizita impreuna cu copiii Parcul Natural Vacaresti, o insula de natura si salbaticie in inima orasului.

In saptamana dedicata naturii, copiii vor descoperi curiozitati despre plante si animale, mediul inconjurator si importanta reciclarii. Vom realiza diverse obiecte, vom participa la multe activitati interactive si vom viziona filmulete despre natura. Activitatile au scopul de a stimula creativitatea si de a incuraja exprimarea ideilor in limba engleza.

Week 7 –------------------->

Week 7 – Fun With Science
19-23 august 2019

Stiinta, tehnologie, viitor? Este important sa intelegem cum functioneaza lumea din jurul nostru si sa ne pregatim copiii pentru meseriile viitorului. In aceasta saptamana vom vizita Oraselul Cunoasterii si Observatorul Astronomic, unde vom invata lucruri noi si vom participa la experimente distractive si educationale. De asemenea, vom participa la un atelier de stiinte si la un atelier de robotica, in cadrul caruia vom construi, programa si controla un prototip LEGO.

Copiii sunt cercetatori innascuti. Ei pun mereu intrebarile “cum?”, “de ce” si “oare ce s-ar intampla daca…?”. In aceasta saptamana, ei vor afla raspunsuri intr-un mod (re)creativ si distractiv. Vom descoperi prin jocuri lumea stiintei, vom discuta despre tehnologie si ne vom pune mintea la contributie in cadrul unor experimente.

Week 8 –------------------->

Week 8 – Super Creative Week
26-30 august 2019

In aceasta saptamana creativa vom lua parte la multe aventuri educationale! Printre altele, vom viziona un spectacol de magie si vom vizita Casa Filipescu-Cesianu, o casa istorica fascinanta unde vom participa la un atelier pentru copii. De asemenea, vom participa la un atelier de caleidoscoape si la un atelier de muzica, in cadrul caruia vom canta la diverse instrumente muzicale, vom invata sa ascultam si sa colaboram.

Copiii vor descoperi lumea din jurul lor si vor fi incurajati sa comunice in limba engleza prin intermediul mai multor activitati. Vom viziona filmulete, vom picta, vom face obiecte handmade si ne vom juca cu boardgames. Haideti sa ne distram si sa fim creativi impreuna!

Înscrieri

Tarife și Program

Sunați-ne

pentru detalii la telefon 0775.202.300 sau 0721.347.501