Galerie Foto Creșa și Grădinița Tărâmul Fermecat

O carte este o corabie plină de cuvinte, dar o galerie foto ce este?

O fotografie spune cât o mie de cuvinte. De-a lungul timpului am realizat cele mai frumoase instantanee cu copii nostri în grădiniță. Am realizat cele mai frumoase amintiri de la creșă și de la grădiniță cu cei mici, iar acum avem ocazia să-i vedem sub ochii noștri cum cresc.

În primul rând, orice fotografie reprezintă o amintire, motiv pentru care cei mai mulți dintre noi avem cel puțin un album foto care înrămează sute de momente petrecute alături de familie sau de prieteni. Numai astfel putem opri timpul în loc, derulând o parte din filmul vieții noastre ori de câte ori avem ocazia.

Galeria foto reprezintă munca educatoarelor și îngrijitoarelor și activitățile frumoase pe care le facem cu copii. Mai reprezintă și munca dumneavoastră, care vă implicați zi de zi în creșterea și educarea lor și a-i îndruma frumos prin viață.

În galeria noastră foto nu găsiți numai poze, găsiți amintiri emotionale, care, cu trecerea timpului, ne fac să exclamăm cu emoție nostalgică: „Ce mic erai copilul meu aici și ce mare ai crescut”.

Fotografiile care poartă cu ele zâmbete sunt clipe importante din viaţa noastră la care ne reîntoarcem cu drag oricând, doar pentru a retrăi acele emoţii frumoase care ne-au înseninat viaţa.

Fotografiile sunt mărturii ale unor amintiri, timp care a stat în loc doar pentru a surprinde zâmbete, emoţii şi imagini de neuitat.

Urare Ziua Copiilor 1 iunie 2023 - creșa și grădinița particulară Tărâmul Fermecat din Bragadiru

Urare Ziua Copiilor 1 iunie - creșa și grădinița particulară Tărâmul Fermecat din Bragadiru

Urare Paște 2022 - creșa și grădinița particulară Tărâmul Fermecat din Bragadiru

Urare sărbători anul nou 2021-2022 - creșa și grădinița particulară Tărâmul Fermecat din Bragadiru

Urări de Crăciun 2021 - Creșa și Grădinița particulară Tărâmul Fermecat

Ziua copilului - creșa și grădinița particulară Tărâmul Fermecat din Bragadiru

Urări de sărbători - creșa și grădinița particulară Tărâmul Fermecat

Urări de Paște 2021- creșa și grădinița particulară Tărâmul Fermecat din Bragadiru