Opționalul de Dezvoltare Personală 😊

Poveștile acestea simpatice sunt interpretate de animale ilustrate, pentru a-i ajuta pe cei mici să treacă mai ușor peste aceste situații dificile. Fiecare carte face cunoscut un tip de agresiune, și anume bullyingul verbal, bullyingul fizic, bullyingul ascuns, bullyingul emoțional, și oferă strategii actuale și eficiente atunci când copiii se confruntă cu aceste probleme.
Un copil ar putea spune altuia: “Nu mai râde, cap pătrat! Ăsta-i un film prost!” sau “Ce-i cu bluza asta pe tine? ” În acest caz tachinarea este menită să schimbe comportamentul cuiva – să îl atenționeze să nu mai râdă la glume proaste sau să renunțe la a purta o bluză care nu-l avantajează.

Ambele forme de tachinare sunt modalități prin care prietenii pot să se ia reciproc peste picior sau să facă haz unul pe socoteala altuia.

Spre deosebire de copiii care sunt hărțuiți, copiii care se tachinează pot alege dacă continuă sau termină schimbul de replici. Dacă un copil se supără, celălalt se oprește. Comentariile nu au fost niciodată menite să rănească în primul rând.Cresa si Gradinita Taramul Fermecat
Read More

Leave Your Reply