Saptamana 1 - Saptamana deliciilor

Saptamana 1

Saptamana deliciilor

La scoala de vara, activitățile de gătit inspiră curiozitatea și gândirea copiilor. Prin experimentare, dezvoltă îndemanare și pasiune.
Gătitul este și un mod de a fi creativ.
Noi, împreună cu ei am redescoperit copilul din noi.
Joaca, veselia, râsetele dar și participarea activă la aceste activități ne binedispus și relaxează.
La atelierul de gătit, copiii își formează și dezvoltă cunoştinţe, priceperi şi deprinderi legate de alimentație și stil de viață sănătos, igienă și siguranță în bucătărie, prepararea și aranjarea mesei.

Saptamana 2 – Carti si povesti

Saptamana 2

Carti si povesti

Citind povesti pentru copii, am descoperit ca povestile au viata. Ele traiesc in fiecare dintre noi, in tot ce ne inconjoara. Ne-am gandit sa le lasam sa zburde in lume.
V-ar placea ca cel mic sa isi descopere talentul de scriitor? Lasati copilul sa creioneze personaje si sa le salveze. Apoi sa fie chiar el acel personaj si sa-i dea glas.
Toti copiii au nevoie de povesti.
Prezenta literaturii pentru copii este esentiala in gradinite si scoli, unde joaca un rol important in dezvoltarea globala a copilului. Inca din perioada prescolara, este important ca cei mici sa-si construiasca o prima cultura literara si aiba contacte frecvente cu operele literare

Saptamana 3 – Secretele stiintei

Saptamana 3

Secretele stiintei

Secretele științei explorează întrebări fascinante despre fenomene naturale și evoluția lumii noastre. Într-o aventură a cunoașterii, vom explora fizica, chimia, geografia, geologia, paleontologia și multe altele. Vom combina informațiile cu proiecte handmade și experimente științifice. Copiii vor câștiga încredere și vor descoperi plăcerea de a căuta informații și a explora lumea înconjurătoare.

Saptamana 4 - Saptamana picnic in parcul Bragadiru

Saptamana 4

Picnic in parcul din Bragadiru

Plimbarile in parc sunt intotdeauna pline de farmec.

Te rup de cotidian si-ti ofera o pauza de la cele zilnice.

In parc, natura ne insoteste prin adieri de vant, prin copacii la umbra carora putem citi povesti sau o carte preferata, putem admira flori si iarba verde, astfel cotempland natura verde.

De asemenea putem face picnic, ne putem juca volei, fotbal, bedminton sau pur si simplu sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara!

Saptamana 5 - Caruselul emotiilor

Saptamana 5

Caruselul emotiilor

Permite-i copilului sa-si dea frau liber sentimentelor si sa urce in Caruselul Emotiilor!
Obiectivul principal al Atelierului individual: cresterea si dezvoltarea increderii de sine, a stimei si a curajului.
De la furie la calm, de la tristețe la veselie, de la frica la curaj, trecem prin toate stările și emoțiile unei zile și cultivăm emoții pozitive care ne ajuta să depășim toate problemele.

Masina timpului ii va purta pe copii intr-o calatorie fantastica prin istoria lumii. De la epoca dinozaurilor la epoca de piatra, de la piramide egiptene la barci vikinge, copiii vor aduce la viata civilizatii demult apuse prin diverse activitati interactive. Impreuna vom viziona filmulete, vom crea obiecte de craft si vom comunica in limba engleza.

Saptamana 6 - Prietenii naturii

Sapamana 6 - Prietenii naturii

Prietenii naturii

Cât de multe exemple are natura în minunata ei colecție, așa-i?

De la mugure la frunză floare și fruct, de la ou la pui, de la mormoloci la broască, de la ou la omidă, pupă și apoi fluture.

O bogăție de metamorfozări, la tot pasul.

Hai afară!

Activitatile in natura se lasa mereu cu amintiri de neuitat!

Saptamana 7 - Jurnal de vacanta

Saptamana 7

Jurnal de vacanta

Pe parcursul activitatilor, ne bucuram sa ne autodescoperim si sa descoperim colegii, prin calitati, pasiuni, hobby-uri, inclinatii si aspiratii.

Traim emotii si povesti impreuna, pe care le asternem pe hartie alaturi de imagini sugestive, fotografii, colaje, etc.

Ca sa dam si un strop de culoare si dinamism activitatilor, dansam, cantam si ne jucam.

Înscrieri Before & Afterschool

Tarife Before & Afterschool